banner

Kompjuterska simulacija

Na našem odjelu postoji mogućnost kompjuterske simulacije Vašega zahvata. Kompjuterska simulacija Vam omogućuje da simuliramo Vaš kirurški zahvat jednako kao što, npr. u dućanu možete probati Vašu novu odjeću.

Digitalnim fotoaparatom se napravi nekoliko Vaših fotografija iz različitih položaja. Fotografije se pohrane u kompjuterski program specijaliziran za analizu lica te zajedno s Vama tražimo realnu moguću sliku Vašega novog izgleda. Kompjuterski je moguće simulirati svaki zahvat na licu, a najvjernije analize postižu se kod operacije nosa, promjene profila i koštane korekcije kostiju lica. Mi Vam možemo predložiti više različitih mogućnosti liječenja, a u suradnji s nama odlučit ćete se za onu koja Vam najviše odgovara. Slike "prije" i "poslije" zahvata možete odnijeti kući i u miru donijeti odluku. U odlučivanje možete uključiti i Vaše ukućane ili prijatelje.

Najveća vrijednost simulacije zahvata je u tome što Vam omogućuje da Vašem kirurgu točno pokažete što želite. Kompjuterski program koji posjedujemo točno to ostvaruje, a slika ipak govori bolje nego tisuću riječi.